Det regnar mer här än i Storbritannien denna tid på året...

På grammatik lektionen idag sa vår lärare att under hösten och våren regnar det mer i Sverige än vad det gör samma tidpunkt i Storbritannien. Jag som alltid trott eller haft för mig att det regnar lite hela tiden där. Haha nej men nästan, inte trodde jag att vi hade mer regn än UK. Dock regnar det mycket på vintern hos dem och vi lyllosar får snö. Fin vit snö som inte kryper in under allt man har på sig eller blöter ner allt och gör en kall även fast det inte är så kallt ute. Jag gillar snön, inte regn, så jag välkomnar vintern. Lite extra nu också så jag får använda mina nya skor!
 
Idag har jag försökt fixa porträtt till en uppgift i skolan. De blev väl sådääär. Dom ser lite roliga ut och det kan väl vara kul tänkte jag!
 

Maj

Idag har det blivit en promenad till Coop och en stekpanna rikare! Halva priset på alla OBH-nordicas stekpannor så då slog jag till. Känns bra men en ny och fräsch. 
 
En ny månadsbild har det också blivit. Jäklar va produktiv ja är! Det blev iaf maj denna gång. 
 
Inte lika produktiv är jag när det gäller skolan. Ska försöka göra något vettigt innan jag smiter tillbaka till mina pennor igen. 
 

April

Fy tusan vad det är kallt och rått här i Uppsala. Jag brukar tycka att hösten är mysig men då har jag också varit uppe i Östersund. Det knasiga är att det säkert varit lika rått och allt där, kanske inte lika fuktigt? Jag kom iaf på varför jag brukar tycka att det är mysigare än vad jag upplevt här! Jo för att jag säkert åkt bil eller buss där uppe och här nere cyklar jag överallt. Känns bra både för miljön och för min hälsa men det är irriterande kyligt nu och än har inte snön fallit. 
 
Under dagen har det blivit lite plugg, tapas, träning, gemensam middag och lite knåp på kalendern. April blev till idag. Känner mig inte hundra nöjd, kanske ändrar den sen...
 

Torsdagstema

Jag har suttit och knåpat ihop mitt bidrag till veckans torsdagstema. 
 
Det ble ett grafiskt mönster av en raktangulärformad skapelse gjord med endast ett streck. Gjorde skapelsen till en pensel på photoshop och skapade ett mönster av det. Rätt fint endå och det bästa är att man kan variera i ooooändlighet!
 

Augusti

Igår var vi på quiz och förlorade med 0,5 poäng! Surt sa räven. Trots förlusten var det mycket trevligt. Kvällen fortsatte på Norrlands där de hade Håkan Hellströmtema. Vi fick stå i kö ett bra tag men när vi tillslut kom in var det jäkligt kul. Med en efterfest efter det var jag hemma ca 04.00. 
 
Idag har därför varit en segdag. Har tvättat och ritat. Fortsatte på kalendern och gjorde Augusti.
 
 

Oktober

Idag och inatt har det regnat och regnat och regnat. Jag antar att det är så en stor del av hösten är. Trist tycker jag och jag tror alla i Uppsala som cyklar, Man blir blöt och kall och det är inte alls kul! 
 
Snart är det en ny månad, oktober. Med det i tanken gjorde jag en ny månadsbild. 
 
 
Det verkar vara tyst på torsdagbildsfronten denna vecka. Känns tomt och tråkigt faktiskt. Kanske kommer de något senare ikväll eller så får jag helt enkelt vänta till nästa vecka.
 

September

Jag blev insprirerad av Artemilia att göra en kalender. Vet inte ännu om den kommer bli klar men jag gjorde September idag. En liten björn som sitter mitt i svampens kärna. 
 
 

130922

 
"Med denna bild är jag med i tävlingen som ordnas mellan Katarina Ratcliffe och Cuponation."
 

Tänkte att det kunde vara kul att vara med och tävla om 600:-
Denna bild tog jag när jag och min syster vandrade till Blåhammaren från Rundhögen. Otrolig utsikt och mycket härligt väder. 
 

Sunnudagur

 
Så känner jag mig ibland, eller rätt ofta på senaste tiden. Namn är något jag tenderat att glömma bort, fast jag vet att jag kommer ihåg det. Jag har bara glömt bort det för stunden. 
 
Idag har jag och Johan varit duktiga. Vi hämtade våra cyklar som stod vid vår gamla lägenhet. En härlig morgonpromenad fick vi och ett problem blev löst. 
Ikväll ska jag och en klasskompis iväg på handbollsträning/plojträning med V-dala nation. Det blir spännade och framför allt kul att får röra en handboll igen!
 

Myslördag

Just nu sitter jag och tittar på Hela Sverige Bakar och käkar glass samtidigt! Det är ju endå lördag. 
 
Idag har det varit en segdag. Var på middag med HärjaJämt igår och det var super kul!
Maten avr supergod och det var inte dåligt med dryckestillgången heller. 
 
Var ett tag sedan jag ritade nu, eller ja några dagar sedan. Är lite slut på inspiration men det kommer väl. Till veckan kommer det ett nytt torsdagstema så då har jag något att rita iaf.
 
Just nu känns allt sådär bra i livet! Så härligt trevligt är det hela tiden och en massa mysiga kompiar är jag omringad av. Njut medans det varar!
 

Tordagstema

Veckans trosdagstema är mode. Var inte så pepp men jag fick ihop något...
 
 

Från en annan sida

Såhär kan det alltså se ut när det är work in progress...
 
 
 
 

Yoda

Klar med gamla goda Yoda. Det tog sin lilla tid men jag blev rätt nöjd. Tycker att han är så söt, lilla yoda.
 
 
 
Veckans torsdagstema är mode och jag har ingen aning vad jag ska rita. Känns rätt oinspirerande och vanligt på något vis. Men något borde jag komma på!
Magkramperna har nästan försvunnit men det känns ibland endå. Har inte fått i mig så mycket idag men ska göra lite nyponsoppa sen, mums.

Kramp i magen

Igår var jag och tränade, äntligen rätt frisk för att kunna träna lite iaf. Åkte sedan på skolan och därefter gick jag och Malin och klippte oss. Super skönt och mitt hår var så slitet att jag borde skämmas för att inte ha gått och klippt det tidigare. Innan jag for hem så gick jag på reccefika med härjajämt, en förening på norrlands. Mycket trevligt och vipps på ska jag på middag med dem på fredag. 
Under hela dagen gick jag och hade lite ont i magen. Tänkte att det var keson och nötterna som blev för mycket för magen men när jag kom hem blev det bara värre och värre. Jag hade så fruktansvärt ont. Ringde mamma och sedan sjukvårdsupplysningen och ställde mig nästan in på att åka in på akuten. Sedan började det släppa lite när jag fick gå på toa och göra både det ena och det andra. Detta var nog ett av de läskigaste tillsjuknanden jag haft. Jag tror att jag råkat på någon slags matförgiftning. Åt nämligen en liten köttbit som vi tillagade i torsdags, dumma mig! Aldrig mer säger jag bara, ALDRIG MER. 

Fix och trix

Grabbar håller på att ställa allt på rätt plats hos vår nyinflyttade. Det är alltså lite rörigt här men så får det vara ett tag nu.
 
Snart ska jag iväg på förfest och sedan avslutningsmiddag för nollningen. Ska börja ta på mig min utklädnad stax. Vi har Disneytema och jag ska vara Bolt!
 
 
Har hunnit skissa lite på en kommade bild. Gillar att göra porträtt och för att vi kollat på alla Star wars filmer nu så jag tänkte rita av Yoda.
 
Sooo looong, ha en awesome lördag! 
 
 

Fredagsmys

Idag har jag gått på promenad och handlat dryck tills imrogon, är inte helt frisk så lite tungt var det fortfarande. Skulle sedan baka macarons, har gjort det tre ggr innan och alla gångerna har de blivit ganska bra. Men denna gång... gash va dåligt det blev. Har gjort efter ett recept ur en bok hemma i Östersund men nu gjorde jag från ett recept på datorn. Får göra om och göra rätt!
 
Har också hunnit med spexförberedelser då vi har sexa imorogn där vi ska visa upp spexen. När jag kom hem hade vi fått vår lilla inneboende till oss. Det kommer bli lite trångt men ändå bra, trevligt kommer det bli utan tvekan!
Nu har vi en kaka i ugnen och grabbarna sitter och spelar mariotennis.
 
 

Hipp hipp hurra!

Idag är det ingen vanlig dag, nej för det är ingen vanlig dag. För det är min lillasysters födelsedag, hurra hurra hurra!
Lilla plutten blir 19 idag ett år tills hon får fira systemetoskulden. Hon firar dagen med jobb i norge tror jag, hoppas hon får lite tårta iaf och massa kramar!
 
 
Puss puss älskling!

Albert

Nu är han klar! Tog ett tag, vill bara kladda mer på den men nu får det vara nog.
 
 
 
Fortfarande sjuk och det suger. Dricker te med ingefära, citron och honug och det hjälper. Åtminstånde för stunden. Nu vill jag bli frisk, träna, gå på promenader och bara göra massa saker. 
 

När man vet att man borde göra annat

Ja jag borde egentligen läsa kurslitteratur men istället har jag gjort detta. Tar sjuuuukt lång tid när jag skuggar med prickar. Undra om man kan se vem det är, den är ju dock långt ifrån klar...
 
 
 
 
Näe nu ska jag ta mig i kragen och läsa lite. Är sjuk idag också så idag missar jag nollningen, en av de roligare sakerna dessutom... buhu.

Hemligt

Tydligen så är "hemligt" veckans torsdagstema... NU blir det att klura ut något...

Ny vecka

Igårkväll anlände min far till Uppsala. Han kunde inte stanna länge men vi hann prata lite med honom iaf. Det var trevligt! 
 
Idag blir det för ovanlighetens skull en rätt lång dag på skolan. Vi har dock bara en lektion men kommer att jobba med vårt grupparbete också. Sedan blir det myskväll vid kantorn med nollningen.

If she’s easy, she won’t be amazing

Det har varit mycket med nollningen de senaste dagarna. Igår hade vi spökboll. Vårt lag var inte så bra men vi kom iaf inte sist! Kul var det iaf!
 
Idag har vi tvättat en maaaassa, städat, lagat mat och handlat. Johan har spelat en massa data... och jag har ritat en porträtt. Det blev väl sådär, man ser ju som bara felen och förbättrningarna man vill göra. Men hon är en väldigt fin tjej och har en mycket trevlig blogg. Här hittar ni den!
 
 

gubhee

 
Det blev en liten gubbe påbörjad. Var igentligen inte alls vad jag ville rita men jag inget kändes rätt så detta blev mest tidsfördriv...

Segdag

Pubrundan igår var suverän! Hamnade tillsist på ÖG där de fick öppna en klubb för kvällen då Snerkes var fullt. Dansgolv och ett ÖG fullt med lärare, kuligt blev det. Avslutade det hela med ett gäng på Orvars och sedan käk i en kristen koridor! 
 
Nu ska jag se om jag kan få pennan att glöda lite. Det enda jag sitter och tänkter på är gosaker, jag är visst sockersugen!
 
Ps. Det är super varmt här i Uppsala. Många kallar detta höst men jag tycker att det är sommar än jag!

Kvällssyssla

Igårkväll efter middagen satt jag och kikade runt på massa fina bloggar. Hittade en blogg där det var några som gått ihop för att göra något de kallar torsdagstema. Detta hakade jag på och kom fram med denna bild. Blev sådär, helt ok. Lilla pelefanten ser lite skev ut men men.
 
Torsdagtema - "Ett skönt bad"
 

hello monday!

 
 
Snart skola, våffelkäk på ÖG och sedan träning. 
Någon dag ska jag köpa riktiga blyetchpennor och rita av något realistiskt. Någon dag... hehe. 

Lugnet innan skolstart...

Fast framför datorn hela dagen när jag egentligen borde befinna mig på gymmet. Ska dock gå dit nu tror jag.
 
Imorgon börjar jag den andra terminen på lärarlinjen här i Uppsala. Engelska i ett halvår... kul. Systeryster åker till Norge för att jobba på slakteri och pojkvännen börjar sin tredje termin. 
Nollningen är i full gång även om vi nu har två dagar "ledigt" innan det på tisdag blir pubrunda!
 
Igår satt jag och knåpade och knåpade på en bild som jag skulle göra ett iphoneskal till syster av. Det blev inget skal och ingenting med den bilden heller (förutom att den finns i headern) utan det blev en annan bild och tre tygväskor beställda. Får se om det blir bra, skulle vara otroligt kul om de blir så fina som jag hoppas att det blir.
 
 
xo